Monday, November 7, 2011

pilihan VIP doorgift

pilihan VIP doorgift bukan VIP sangat pun..actually VIP doorgift akan diberikan kepada tetamu yang hadir pada majlis nikah saya....terutama:
keluarga pihak lelaki
bridemaids saya
orang rewang


cantikkan tasbih kristal ni...saya dah survey kat sini sangat mahal!
xpelahhh...tanah abang ada..hehehehe


ha kau!...biru lagi you!
semangat tengok benda2 biru ni!


takpun akan cari sejadah kecil

so pemilihan yang mana yang seswai ye?

masa majlis resepsi pula....sume doorgift adalah sama rata..sebab tak mahu ada perbezaan doorgift...kesian orang yang dapat doorgift kecik...bila dia tengok doogift besar ape plak diorang cakap kan?
no double standard here!
semua sama rata!

2 comments:

nik rosmawati said...

cantik la tasbih kristal tu :)

sue said...

dear.. sy ada jual doorgift tasbih ni.. sms sy utk harga 0195858617 sue. boleh juga cari kami di facebook iris raudhah collections

Template by:

Free Blog Templates