Monday, February 20, 2012

syukur!

minggu lepas ingat tak i ada post pasal ni? 
psstt..ada ke reader nak ingat ko nye post cik nana oit!!!


tapi syukkurr sangat apabila encik tunang beritahu ada kuarters BAEKKK PUNYEEEE.....hihihi..senyum lebar giler....so cepat2 dia apply hari jumaat lepas...hujung bulan ni owner tu keluar..so dalam awal bulan boleh lah masuk...hence, kalau agak2 keluarga encik tunang datang bertandang ke shah alam 3hb Mac ni, boleh lah diorg beradu di situ... hehehhe..

so faham2lah kalau dok kuarters, diorg hanya sediakan wardrobe besar, kabinet dapur, langsir..jadilah..dari kosong kan?

so freeze memang amik je kat rumah mama..mesin basuh wajib cari...
(tak kose i nak basuh tangan even 2 orang..)..
sofa tak perlu dulu laaa..owh..katil..jangan lupa nana!...huhuhuhu.....

2 comments:

a.N.I.s said...

lokasi?

|cerita-gadis-ini| said...

di sek15 je kotttttt.......sng i balik rumah

Template by:

Free Blog Templates