Wednesday, January 4, 2012

tq tag arrived!

Alhamdulillah 1000 tq tag yang saya order 2 bulan lepas dh sampai. .puas hati sebab 10sen sekeping tapi words 'terima kasih' tak berapa nk nampak!nama pengantin memang over ok! Ianya saiz business card dan belakangnya ada kalendar 2012. .menarik bukan?hehe. .

P/s: saya memang buat preparation awal supaya tak kelam kabut. .m0ga hari besar itu menjadi pengalaman yang paling berharga dalam hidup.eceh. .tapi itu hanya perancangan saya. .apepun hanya Dia yang tentukan. .tapi sentiasa berdoa m0ga majlis berjalan lancar. .Aminn. . .


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 comments:

::Aja:: said...

waaaa.canteklah.mana order tu? tgh survey2 tag name jugak ni

Cik Jan said...

hai. singgah sini. tp xtau nak follow kamu camne...huhu

Template by:

Free Blog Templates