Sunday, October 30, 2011

terharu!

thanks mama sebab buatkan bunga dip untuk bunga pahar untuk saya!
masa lapang mama kat opis..dia menggentel bunga dip tu..hanya tinggal nak dipping je..

terharu!
*nangis*

sayanggg mama!

p/s : saya pulak siapkan gubahan hantaran untuk encik tunang!...menggubah dengan penuh kasih sayang!..eceh!

p/s: dengan bajet ciput...semua nak DIY!..senarai DIY seprti yang dirancang: (tapi taktahu jd ke x..masa suntuk untuk hantar paper ke conference MAMIP..siapkan thesis lagi..)

1- Veil Nikah (mampukah aku menjahit dengan teliti?)
2- Bunga Pahar
3- Gubahan Hantaran
4- Doorgift
5- Bunga tangan semasa nikah- guna bunga LILY putih...suwiitnyeeee....hahahha

2 comments:

a.N.I.s said...

bunga tangan tu, saya boleh tolong. hihi

|cerita-gadis-ini| said...

betul anis???lagi terharu ni!....

Template by:

Free Blog Templates